nieuws

Staphorst haalt met Bos opvolger Oosterhof, Geelen van Quick'20 naar SVZW en Berkum legt Schonewille vast

Danny Bos
Danny Bos © Staphorst
Staphorst heeft in Danny Bos een opvolger gevonden van René Oosterhof. De doelman komt in de zomer over van Alcides, waar hij bezig is aan zijn zevende seizoen.
Bos is de eerste nieuwkomer bij Staphorst voor volgend jaar. Achttien spelers verlengden hun contract al en naast Oosterhof vertrekken ook Remon Kroes en Robert Redder bij de hoofdklasser.

Geelen van Quick naar SVZW

Luuk Geelen laat Quick'20 na dit seizoen achter zich. Hij maakt de overstap naar SVZW. Quick speelt nu nog hoofdklasse op zondag, maar gaat komend seizoen over naar de zaterdag. Daar speelt het zaterdagteam momenteel in de 2e klasse.

Berkum haalt Schonewille

Verdedigende middenvelder Robert Schonewille speelt komend seizoen voor Berkum. Hij komt over van WHC. Daar was hij vier jaar actief en is hij momenteel aanvoerder. "Ik heb eerder laten weten dat ik bij WHC zou vertrekken. Van alle clubs die interesse toonden had ik het beste gevoel bij Berkum, zowel bij de vereniging als de spelers. Ik ken de club en de meeste jongens die er spelen", aldus Schonewille. Berkum legde eerder al Frank van der Burg en Julian de Ruiter van DVS'33 vast.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.