nieuws

Spelersbus FC Twente in Hengelo opgewacht door boze supporters

De spelersbus van FC Twente is vanavond opgewacht door boze supporters van de club. Zo'n vijftig supporters hadden zich bij het trainingscomplex van FC Twente in Hengelo verzameld. Daar werd de spelersbus tegengehouden. Aanleiding was de kansloze 2-0 nederlaag bij FC Emmen, eerder vanavond. 
FC Twente staat na de nederlaag van vanavond nog maar een paar punten boven de degradatiestreep. Tot nu toe klaagden de supporters wel over de resultaten en vooral over het vertoonde spel, maar bleven ze toch vooral achter hun club staan. Na de nederlaag tegen FC Emmen was de maat voor tientallen supporters vol, vanavond. 
Op social media moest vooral trainer Gonzalo Garcia het ontgelden. Supporters verwijten de trainer dat hij er maar niet in slaagt de juiste elf spelers het veld in te sturen. Bovendien is het veldspel van FC Twente regelmatig bedroevend.  Dat Garcia Wout Brama zelfs al weken buiten de selectie laat, is helemaal tegen het zere been van de fans. 
Vanavond hing er in het stadion van FC Twente een spandoek voor Wout Brama en werd de middenvelder opnieuw toegezongen. 
Wout is Twente
Wout is Twente © NewsUnited/Jack Huygens
Sander Boschker en Xandro Schenk gingen in gesprek met de supporters. Daarna mocht de bus het parkeerterein van het trainingscomplex oprijden. Toen trainer Garcia de bus uit kwam werd hij uitgescholden en uitgejouwd. Tien supporters gingen het trainingscomplex van de club binnen voor een gesprek met coach Garcia. De rest van de supporters wachtte buiten. 
Spelersbus van FC Twente wordt opgewacht door boze supporters
Spelersbus van FC Twente wordt opgewacht door boze supporters © NewsUnited/Jack Huygens
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.