nieuws

Standbeeld Sander Boschker ingepakt met vuilniszakken

Standbeeld Sander Boschker
Standbeeld Sander Boschker © Kevin Drieze/RTV Oost
Bij de hoofdingang van De Grolsch Veste is het standbeeld van Sander Boschker vanmiddag ingepakt met vuilniszakken. Dit waarschijnlijk naar aanleiding van het opgenomen gesprek dat gisteravond - na de nederlaag van FC Twente bij FC Emmen (2-0) - plaatsvond tussen de assistent-trainer en een aantal supporters van de club. 
Daarin spreekt Sander Boschker in niet mis te verstane woorden zijn ongenoegen uit over middenvelder Wout Brama, die volgens de technische staf een kwalijke rol speelt in de spelersgroep. 

"Wout denkt dat hij de man is"

"Wout wil op zes spelen. Zoals deze trainer (García, red.) wil spelen, is hij daarvoor niet de geschikte persoon. De jongens hebben geen vertrouwen, dat komt ook mede door Wout Brama", zegt Boschker. "Dan kun je denken dat dit niet zo is, maar dat is echt zo. Wout denkt echt dat hij hier dé man is. Als jullie elke keer zo zingen, gaat hij daar nog meer in geloven." 
De Oosttribune
Om 15.30 uur is er live op Facebook een extra uitzending van De Oosttribune, naar aanleiding van de gebeurtenissen van gisteravond.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.