nieuws

Wielertoekomst Anna van der Breggen lijkt verzekerd met nieuwe hoofdsponsor

Anna van der Breggen
Anna van der Breggen © Orange Pictures
De wielertoekomst van Anna van der Breggen lijkt verzekerd. De Zwolse wielrenster van van de succesvolle vrouwenwielerploeg Boels-Dolmans moest op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor en heeft deze gevonden. SD Worx is vanaf 2021 de voornaamste geldschieter. 
De HR-dienstverlener ondertekende woensdag in Heerlen bij de teampresentatie een contract voor vier jaar met de ploeg van teammanager Erwin Janssen en ploegleider Danny Stam. SD Worx treedt dit jaar al toe als cosponsor. Afgelopen najaar werd bekend dat de twee belangrijkste geldschieters van de ploeg er na 2020 mee op zouden houden. Met SD Worx is de toekomst verzekerd.

Trots

"We zijn erg trots dat we hoofdsponsor worden van ’s werelds beste vrouwenploeg in het wielrennen. Deze samenwerking is een weldoordachte keuze: het vrouwenwielrennen krijgt steeds meer aandacht. Bovendien is wielrennen een uitermate toegankelijke en groene sport, dicht bij de mensen en internationaal geliefd bij een zeer breed publiek", aldus Kobe Verdonck, topman van SD Worx.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.