nieuws

Twente Verenigt roept supporters FC Twente op om clubiconen te blijven steunen

Sander Boschker en Wout Brama zijn al dagen onderwerp van gesprek
Sander Boschker en Wout Brama zijn al dagen onderwerp van gesprek © Orange Pictures
In navolging van supportersvereniging Vak-P heeft ook Twente Verenigt gereageerd op de onrust die is ontstaan binnen FC Twente na de nederlaag gisteren tegen FC Emmen. In een gesprek tussen technische staf en supporters was keeperstrainer Sander Boschker zeer kritisch over de rol die Wout Brama speelt binnen de selectie. Twente Verenigt roept supporters op clubiconen te blijven steunen. 
De uitspraken van Sander Boschker die Wout Brama neerzette als een splijtzwam binnen de selectie vielen niet goed bij supporters van de club. 
Net als Vak-P distantieert Twente Verenigt zich van het afplakken van het standbeeld van Sander Boschker met vuilniszakken. "Het afplakken van het standbeeld van Sander Boschker voegde weinig positiefs toe aan de discussie", schrijft de overkoepelende supportersvereniging op Twitter.
"Wij roepen iedereen op om onze clubiconen te steunen en ons allemaal te richten op het steunen van de spelers om zo lijfsbehoud te realiseren!" Volgens Twente Verenigt moeten alle betrokken zich maar op één ding richten: goed voetbal op de mat leggen en daarmee voldoende punten halen om uit de gevarenzone te blijven.  
"Het doel voor de komende periode is kraakhelder: elke wedstrijd is een finale, en elk punt telt."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.