nieuws

Hoogeveen nieuwe trainer handbalsters Kwiek

Kwiek
Kwiek © Orange Pictures
De handbalsters van Kwiek worden volgend seizoen bij hun rentree in de eredivisie gecoacht door Lars Hoogeveen. De trainer komt over van de Drentse hoofdklasser SVBO.
Eerder werkte Hoogeveen onder meer bij Hurry Up Zwartemeer, E&O Emmen, HSG Nordhorn-Lingen (Duitsland) en als assistent-bondscoach van Jong Oranje mannen.

Familiaire club

Hoogeveen staat te popelen om aan de slag te gaan in Raalte: "Er staat een mooie jonge groep met kwaliteit waar de rek nog lang niet uit is. Ik heb drie geweldige jaren gehad bij NAVIQUE/SVBO, waar we met de hele vereniging hard gewerkt hebben om ons verder te ontwikkelen. Maar toen Michel Rabelink (voorzitter, red) mij belde en we gesproken hadden, begon mijn eigen ambitie toch weer te kriebelen. De gesprekken in Raalte gaven me het gevoel dat ik naar een hele familiare club ga met een fris bestuur en de ambitie om samen de schouders eronder te zetten en de vereniging vooruit te brengen."
Bij Kwiek wordt hij de opvolger van Tonio van Rhee, die onlangs zijn vertrek aankondigde. Van Rhee leidde de handbalsters dit seizoen naar de titel in de eerste divisie.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.