nieuws

ALDI bouwt nieuw megadistributiecentrum bij Deventer, centra in Ommen en Groenlo sluiten

Artist impression van nieuwe distributiecentrum
Artist impression van nieuwe distributiecentrum © ALDI
Supermarktketen ALDI sluit de distributiecentra in Ommen en Groenlo. De centra worden samengevoegd in een nieuw logistiek centrum op het A1 Bedrijvenpark bij Deventer. ALDI heeft dat vandaag bekendgemaakt. Volgens de budgetsupermarktketen kan al het personeel mee naar de nieuwe locatie.
Volgens het bedrijf moet het nieuwe distributiecentrum eind 2021 operationeel zijn. De bouw op het bedrijventerrein aan de A1 start deze zomer.

Aldi: al het personeel kan mee

Het nieuwe distributiecentrum biedt werkgelegenheid aan 350 mensen. Er wordt een sociaal plan opgesteld.
Al het personeel uit Ommen en Groenlo kan mee volgens regiodirecteur Luc Schepers van ALDI. "We begrijpen dat deze veranderingen gevolgen zullen hebben voor onze medewerkers. Iedereen kan mee, behoud van onze mensen staat voorop."

Deventer: welkom

De gemeente Deventer is blij met de komst van ALDI. Wethouder Thomas Walder: "ALDI bouwt hier een modern en duurzaam distributiecentrum, dat helemaal past bij de doelstellingen van A1 Bedrijvenpark en de gemeente Deventer. We heten ALDI van harte welkom."
Het distributiecentrum wordt 42.000 vierkante meter groot. ALDI heeft voor Deventer gekozen, omdat die plek pal aan de snelweg centraler ligt dan Ommen en Groenlo voor de bevoorrading van de 120 winkels in Oost Nederland. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.