nieuws

Geliefden overvallen met Valentijns gedicht door Toneelgroep COV uit Holten

Geliefden verrast met Valentijnsgedicht
Geliefden verrast met Valentijnsgedicht © RTV Oost
De één geeft bonbons, de ander een bos rode rozen of schrijft een lief kaartje. Maar je kunt ook toneelvereniging COV uit Holten inschakelen om op Valentijnsdag je geliefde met een gedicht te verrassen.
Vandaag trokken de dames van de amateurtoneelvereniging er op uit om namens een partner of prille liefde een romantisch gedicht voor te dragen. Geheel in Jan van Veens Candlelight-stijl worden de heren en dames overvallen.
Een kaarsje, een roos en het bekende muziekje maken de act compleet. Chantal Ekkerink was de eerste gelukkige van vandaag en kreeg van haar vriend een gedicht aangeboden op haar werk.
Bekijk hier de video: (tekst gaat verder onder video)
Verrast met een Valentijnsgedicht

Prille liefde

"Ik heb het helemaal niet zien aankomen. Maar het ergste is dat mijn collega's er al wel vanaf wisten en ik niet", zegt Chantal. "De liefde is nog pril, maar ik ben zesenveertig jaar en heb dit nog nooit in mijn leven meegemaakt", zegt Chantal.
Ook voor de toneelvereniging is de actie nieuw. "We hebben dit bedacht omdat we iets nieuws wilden doen. Het is voor ons heel erg leuk om deze act op te voeren en als wij iemand daar blij mee maken, dan zijn wij ook blij", zegt Lianne van toneelvereniging COV.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.