nieuws

Uitslagen zaterdagvoetbal: Dure nederlaag SVZW, WVF doet goede zaken

Er werd vanmiddag weer volop gevoetbald op de Overijsselse amateurvelden. Hieronder een overzicht van de meest opvallende en belangrijkste uitslagen van vandaag.
SVZW leed een dure nederlaag in de topper in de 1e klasse D. Op eigen veld ging het onderuit tegen koploper DFS, dat nu vier punten meer en een wedstrijd minder speelde dan de nummer twee uit Wierden. SVZW kwam met 1-0 en 2-1 voor. Twee minuten voor het einde werd het 2-2 en in blessuretijd nog 2-3. Daarna kreeg Robin de Jong ook nog rood. De Kamper derby tussen Go Ahead en KHC eindigde in de avonduren in 1-1.
Gramsbergen verloor de topper in de 2e klasse J Noord en zakt daardoor naar de derde plek. Gorecht was met 3-1 te sterk en is nu de nummer twee. 
WVF deed goede zaken in de 2e klasse H. Het won zelf van Be Quick'28 en zag Hulzense Boys verliezen van ASC'62. Daardoor is WVF nu vijf punten los in de stand.
De top vier in de 3e klasse D maakte geen fout. Koploper De Esch won op eigen veld van Wilhelminaschool, dat daardoor zakte naar de zesde plek.
In de 4e klasse E blijft SC Rijssen de enige Overijsselse zaterdagploeg zonder zege. Vanmiddag was avc Heracles met 3-0 te sterk.
Sportlust Glanerbrug bleef in de 4e klasse F de enige Overijsselse ploeg zonder nederlaag door een 6-0 zege op PW.
Bekijk hier alle uitslagen, standen en het programma in het amateurvoetbal.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.