Zegereeks Excelsior'31 ten einde op eigen veld tegen DOVO

Koray Arslan
Koray Arslan © Orange Pictures
Excelsior'31 heeft na drie zeges op rij een nederlaag geleden in de 3e divisie. In Rijssen was DOVO met 2-1 te sterk voor de ploeg van trainer Peter Wesselink.
In de beginfase waren er aan beide kanten kansen, maar het duurde tot de 26e minuut voor er gescoord werd. DOVO mocht aanleggen vanaf de stip na een overtreding op Kevin Schmidt en die benutte het buitenkansje zelf. Kort voor rust werd het gelijk. Derian Reinders schoot snoeihard de 1-1 binnen. Met die stand zochten beide ploegen de kleedkamers op.
Na een klein uur mocht de ploeg uit Veenendaal opnieuw aanleggen voor een strafschop. Dit keer schoot Quincy Arends raak: 1-2. Excelsior speelde geen beste wedstrijd. Het ging in de slotfase nog wel op zoek naar de gelijkmaker, maar die kwam er niet meer en dus kwam er einde aan de zegereeks van de Rijssenaren. Ze blijven op 30 punten uit 21 duels staan in de 3e divisie.