Koploper HHC Hardenberg lijdt thuisnederlaag tegen AFC

HHC Hardenberg heeft de vijfde nederlaag van het seizoen geleden. Op sportpark De Boshoek verloor de koploper van de tweede divisie met 1-0 van AFC.
In de eerste helft daagden beide ploegen elkaar nauwelijks uit en daardoor viel er weinig te beleven in Hardenberg. Na rust kwamen de bezoekers uit Amsterdam op voorsprong toen Hoek de 0-1 achter doelman Danes schoot. Invaller Etten kreeg een grote kans om beide ploegen in evenwicht te brengen, maar hij schoot voorlangs.

Danes rood

In de slotfase moest Danes er met rood af. De doelman ging mee met een hoekschop, maar trok aan de noodrem toen AFC er razendsnel uit kwam. Doordat HHC al drie keer gewisseld had, moest invaller Hemmink de keepershandschoenen aantrekken. Ook hij ging ver in blessuretijd mee naar voren en dat leidde uiteindelijk de 0-2 in. Ignacio zorgde voor het slotakkoord.