Borhave stelt met knappe zege op Quintus plek in play-offs veilig

Borhave naar de kampioensgroep
Borhave naar de kampioensgroep © Orange Pictures
De handbalsters van Borhave hebben zich vanavond knap weten te plaatsen voor play-offs van de eredivisie. Het won in eigen huis met 26-23 van Quintus en daardoor is het op doelsaldo zeker van een plek bij de eerste zes.
Vooraf streden nog vijf ploegen om twee plekken in de play-offs. SEW won en was daardoor zeker van plek vijf. Borhave en V&L wonnen hun duel en op doelsaldo eindigt de Bornse ploeg als nummer zes en V&L als nummer zeven. Dit is de eindstand in de reguliere competitie.

Play-offs

Over twee weken beginnen de play-offs. Daarin neemt Borhave het in de eerste ronde op tegen VZV. Ook Quintus en SEW spelen in de eerste ronde. De winnaars plaatsen zich voor de halve finales, waarin ook HandbaL Venlo en VOC Amsterdam instromen.