Peet Bijen ziet wederopstanding FC Twente: "We moeten er naartoe dat dit de standaard wordt"

FC Twente won vanavond verrassend van AZ na een onrustige week in Enschede. Aanvoerder Peet Bijen was dan ook aan het genieten en ook hij had geen verklaring waar het goede voetbal ineens vandaan kwam.

"Ja, geen idee. Het is een rare week geweest uiteraard", begint de verdediger. "Vanaf minuut één stonden wij er, de fans waren er en hebben we echt een goede wedstrijd neergezet."

De standaard

Twente speelde goed en dat hoopt Bijen vaker te zien: "We moeten er naartoe dat dit de standaard wordt en dat we elke week gewoon zo fel zijn. Dus daar gaan we weer aan werken deze week."

Focus op wedstrijd

Het was een onrustige week in Enschede door de dramatische wedstrijd bij Emmen en de soap die volgde rond Wout Brama. "Wij hebben ons als spelersgroep op die wedstrijd gefocust. Maar drie dagen de tijd gehad en blijkbaar waren we er weer klaar voor", was eigenlijk alles wat hij erover kwijt wilde.

Fans erachter

Extra druk door de rare week voelde Bijen niet: "Persoonlijk niet eigenlijk. Het is natuurlijk fijn dat de fans er direct weer achter gingen staan. Die waren weer super aanwezig, erg luidruchtig, dus dat was fijn voor ons. Maar nee, qua spanning zat het eigenlijk wel goed."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: