HSC'21 gaat in laatste minuten onderuit bij Hercules en zet daarmee slechte serie voort

De basiself van HSC'21
De basiself van HSC'21 © HSC'21
HSC'21 wacht nog steeds op de eerste zege na de winterstop. Tegen laagvlieger Hercules verloor het vanmiddag in de laatste minuut met 2-1.
Het duel begon niet goed voor de ploeg uit Haaksbergen, want al na zeven minuten zetten Gökhan Yasar Hercules op voorsprong. Na een kwart wedstrijd maakte Tom ter Hogt met zijn tweede doelpunt in drie wedstrijden de 1-1 en dat was ook de ruststand in Utrecht.
Na de pauze kreeg HSC enkele kansen op een voorsprong, en dan met name Cenk Uguz, maar hij scoorde niet. Het leek bij de gelijke stand te blijven, maar kort voor het einde maakte Yasar zijn tweede van de middag en bezorgde HSC daarmee de zevende nederlaag van het seizoen. De ploeg blijft op 29 punten staan. Het speelde 20 duels.