nieuws

Uitslagen: Heino verrast koploper, Lemelerveld zegeviert in topper

Uitslagen zondagvoetbal / Dalfsen speelde gelijk tegen Roden
Uitslagen zondagvoetbal / Dalfsen speelde gelijk tegen Roden © Orange Pictures
In de zondagafdeling werd het amateurvoetbal dit weekend niet in zijn geheel afgelast, maar desondanks konden veel wedstrijden geen doorgang vinden door storm Dennis. 
In de 1e klasse E wist Heino een knappe overwinning te boeken. Op bezoek bij koploper BVC'12 werd met 3-4 gewonnen. In dezelfde klasse won Rohda Raalte van TVC'28 en ging Rigtersbleek op eigen veld met 1-3 onderuit tegen directe concurrent Voorwaarts Twello. 
Dalfsen speelde in de 1e klasse F Noord op eigen veld gelijk tegen Roden. In een doelpuntrijke wedstrijd deelden beide ploegen de punten (3-3). Daardoor blijft de ploeg uit het Vechtdal middenmoter. 
In de 2e klasse J deelde Achilles'12 een gevoelige tik uit aan SDC'12, want in Hengelo werd het maar liefst 5-0. NEO ging verrassend onderuit in Enschede tegen Vogido (2-1). 
In de 2e klasse K Noord wist Lemelerveld een overwinning te boeken in de topper bij Frisia 1883. Het werd 1-4 in Leeuwarden. EMMS en VENO kende in een onderling duel geen winnaar (1-1).
In de 4e klasse B leed BSC Unisson een forse nederlaag op eigen veld tegen Victoria'28, want de bezoekers uit Enschede zegevierden met maar liefst 2-8. Koploper UDI maakte geen fout tegen Diepenheim (5-0) en Twenthe leed bij Reunie de derde nederlaag op rij.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.