Storm Dennis veroorzaakt aan begin van de avond toch overlast in de regio

Storm Dennis, het kleine broertje van Ciara, heeft al met al weinig schade aangericht in de provincie. De brandweer had het vooral druk met omgewaaide bomen en loshangende dakplaten. Supporters die de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord aan het kijken waren, hadden het wel even zwaar te voortduren: de regen kwam met bakken uit de lucht. 

Gehuld in poncho's keken de voetballiefhebbers naar het duel, die uiteindelijk werd gewonnen door Feyenoord met 3-4. Twitteraars hadden te doen met de doorweekte supporters, maar de regen bleef ook niet onopgemerkt bij automobilisten. 

Tekst gaat verder onder tweets

Kleine schade

De brandweer had het niet zo druk als vorige week tijdens storm Ciara. Het onstuimige weer van vandaag veroorzaakte vooral kleine schade, de brandweer in Twente moest twintig keer uitrukken voor voornamelijk omgewaaide bomen. 

Daarnaast waaide in Hengelo een stuk dakleer van een gebouw en hing een dakplaat los van een appartementencomplex. Ook braken er takken af en waaiden bomen om in Ambt Delden, Zwolle, Dalfsen en Rijssen. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.