nieuws

Hoe zit het nou ook alweer met die stikstof?

Boerenprotest
Boerenprotest © RTV Oost
Goed geïnformeerd de ‘stikstofdagen’ in.
Twee grote rapporten én nieuwe boerenprotesten; het lijkt een cruciale week te worden in de stikstofcrisis. Om iedereen goed te informeren over deze stikstofkwestie zendt RTV Oost dinsdag 18 februari om 17.00 uur een speciale ‘Thuis in Overijssel’ uit die volledig in het teken staat van de stikstofcrisis. Kijk live mee op TV Oost of op de RTV Oost Facebookpagina waar je mee kunt praten.
In de uitzending gaan een hoogleraar, een melkveehouder en een boswachter in gesprek over hun eigen ervaringen met stikstof. Wat zijn de effecten volgens hen? We gaan weer even terug naar de basis en krijgen een minicollege over de stikstofcrisis.

Praat live mee

RTV Oost is benieuwd wat jij van deze hele discussie vindt en biedt je de mogelijkheid om mee te praten. Tijdens het debat wordt er discussie gevoerd over het stikstofbeleid. Heb jij vragen hierover of misschien wil jij je mening wel delen? Dan kan dit via Facebook.com/RTVOost.
De speciale thema uitzending van Thuis in Overijssel over de Stikstofcrisis volg je live op dinsdag 18 februari om 17.00 uur bij TV Oost óf via facebook.com/rtvoost. Vragen stellen tijdens de live-uitzending kan live via Facebook Live.  
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.