nieuws

VIDEO | Oost op het Asfalt: kamikaze-inhaalmanoeuvre Mercedes-bestuurder loopt maar net goed af

Een kamikaze-inhaalmanoeuvre die maar net goed afloopt. In de rubriek Oost op het Asfalt vandaag aandacht voor de bestuurder van een zilvergrijze Mercedes, die op de gevaarlijke weg N35 werkelijk op het allerlaatste moment nog kans ziet in te voegen. Iets verderop op dezelfde weg ging het afgelopen maandag nog faliekant mis.
Automobilist Bert Kamp keek zich vorige week vrijdag de ogen uit toen hij zag hoe een collega-automobilist een vrachtwagen inhaalde.
Terwijl deze bestuurder al grote moeite moet doen om nog in te kunnen voegen, passeert op het allerlaatste moment nog een zilvergrijze Mercedes. Deze Mercedes-rijder weet met veel kunst- en vliegwerk zijn bolide nog tussen zijn voorganger en de vrachtwagen te manoeuvreren. Waarbij hij vol over de zogenoemde verdrijvingsvlakken jakkert.

Fout afgelopen

Het incident deed zich vrijdagmiddag voor op de N35, vanuit Heino richting Raalte. "En dan te bedenken dat het een paar dagen later zo'n driehonderd meter verderop mis ging", aldus de geschrokken Kamp. Hij verwijst daarbij naar het ongeval, waarbij een Raaltenaar zwaargewond raakte en de weg urenlang moest worden afgesloten.
De bestuurder van de zilvergrijze Mercedes had blijkbaar een engeltje op zijn schouder.

OOST OP HET ASFALT

RTV Oost besteedt in de rubriek Oost op het Asfalt aandacht voor opmerkelijke situaties in het Overijssels verkeer. Gevaarlijke situaties, agressie onder automobilisten. Maar het mogen ook grappige, kolderieke taferelen zijn. Zie deze pagina voor het toesturen van video's.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.