Almeloër wil doggystyle-standje in rechtbank voordoen met advocaat

Voor de rechtbank in Almelo is een werkstraf van 160 uur en een voorwaardelijke celstraf van 114 dagen geëist tegen een 36-jarige man uit Almelo. De man zou in de zomer van 2018 een vrouw uit Zutphen, met wie hij een seksdate had, mishandeld hebben. Als tegenbewijs wilde de man het 'doggystyle-standje' samen met zijn advocaat voordoen.

De Almeloër vertelde vrijdagmiddag dat hij de vrouw via sociale media had ontmoet. Na het nodige berichtenverkeer was er een afspraak gemaakt voor een seksdate. En dat zou geen zachtzinnige liefdevolle seks zijn, maar stevige harde seks.

Uren te laat

"Die stevige seks is er wel geweest", zegt de Almeloër. Alleen liep het contact niet zo als gehoopt. Zo kwam de vrouw pas uren na het afgesproken tijdstip opdraven, ze wilde ook nog eens eerst wat eten. Toen de vrouw aangaf dat ze weg wilde, bood hij aan om een taxi te bellen maar daar zou ze geen geld voor hebben gehad.

Volgens de officier van justitie hoorde een kennis van de vrouw tijdens een telefoongesprek dat ze niet weg kon komen. Ze had de Almeloër op de achtergrond horen roepen dat ze op de bank moest gaan zitten.

Foto's

Op foto's die van de vrouw gemaakt werden nadat ze aangifte deed, waren striemen in de hals van de vrouw te zien. Volgens de officier van justitie kwam dat omdat de man haar bij de nek had gegrepen om te voorkomen dat ze wegkwam. "Dat kwam van het doggystyle-standje", zei de man, terwijl hij aanbood om dat met zijn advocaat voor te doen.

Zowel de rechtbank als de advocaat lieten meteen weten dat dat niet nodig was.

Over twee weken volgt het vonnis.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
seksafspraak eis mishandeling Regio Almelo Nieuws
Deel dit artikel: