nieuws

Zaaloverzicht: Dames Het Ravijn verliezen koppositie in topper, Apollo 8 start met zege

Het Ravijn
Het Ravijn © Orange Pictures
In dit carnavalsweekend staan er niet veel sportwedstrijden op het programma. Toch komen er nog enkele Overijsselse club in actie in de zaal. Hieronder houden we je vanavond op de hoogte. Blijf het bericht vernieuwen voor de laatste updates.

Ravijn verliest koppositie, ook nederlaag Swol

De waterpolodames van Het Ravijn hebben vanavond in eigen huis de topper verloren van De Zaan. Daarmee verloor het ook de koppositie in de Eredivisie. In Nijverdal won de ploeg uit Zaandam met 9-7. Beide ploegen zijn al een tijd zeker van de play-offs. Later op de avond ging Swol 1894 kansloos onderuit tegen Polar Bears. In  Zwolle werd het 4-18.

Heren Ravijn winnen wel

De mannen van Het Ravijn kwamen wel tot winst. In eigen zwembad won de ploeg met 12-8 van BZC. Het blijft door die zege de nummer vier in de stand. Morgen moet de ploeg alweer aan de bak. Dan gaat het op bezoek bij SVH.

Apollo 8 start met zege

Apollo 8 begon met een zege aan de kampioensgroep van de Eredivisie. De Bornse ploeg won met 3-0 bij VC Sneek. Door de zege en de 3 bonuspunten uit de reguliere competitie staat de ploeg nu op 6 punten en is het tweede achter Eurosped. Morgen staan Regio Zwolle en Sliedrecht Sport nog tegenover elkaar.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.