nieuws

Zwolse Eline is verleidster in Temptation Island

Verleidster Eline
Verleidster Eline © RTL
De Zwolse Eline doet mee als verleidster aan het nieuwe seizoen van RTL-programma Temptation Island. Het doel is, net als andere jaren, om mannen te verleiden die in een relatie zitten: "Er is veel spanning en sensatie te zien."
In het programma ondergaan vier stellen de ultieme relatieproef. Twee weken lang worden ze op een zonnig eiland van elkaar gescheiden. In een luxe villa worden ze blootgesteld aan verleidelijke mannen en vrouwen om 'de relatie te testen'.

Durf niet te kijken
Vanavond is de eerste aflevering te zien. Hoe ze het gaat kijken, weet de Zwolse Eline nog niet. "Ik zou eerst met vrienden kijken, maar ik weet niet of ik daar nog zin in heb. Ik durf niet eens te kijken. Ik vind het superspannend."
Temptation Island draait om seks en liefde. De reacties die Eline kreeg op haar deelname waren dan ook wisselend. "Toen ik zei dat ik mee zou doen aan Temptation Island zeiden vrienden: ja, dat is echt wel iets voor jou", vertelt ze. "Maar er zijn ook mensen die schrikken. Zij vragen: weet je het zeker?"

Grensoverschrijdend gedrag
De opnames van het programma waren al in november, toch wordt pas nu uitgezonden. Dat heeft te maken met een ander RTL-programma dat onder vuur lag. Dat programma, De Villa, heeft een soortgelijk format als Temptation Island.
In De Villa was meermaals sprake van grensoverschrijdend gedrag: meisjes zouden door de mannen onder druk zijn gezet om seksuele handelingen te verrichten. Volgens de deelnemers van dat programma werden ze daartoe aangezet door de producent.
Eline verzekert dat dat in Temptation Island niet is gebeurd: "Helemaal niet. We kregen ook geen instructies van productie om dat te doen. Het is zeker binnen de grenzen gebleven."
Temptation Island is vanavond te zien om 20:30 op RTL 5.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.