nieuws

De Graafschap-voorzitter wil 'verzoeningsbiertje' drinken met Eagles-fans

De wedstrijd liep in 2016 volledig uit de hand
De wedstrijd liep in 2016 volledig uit de hand © Pro Shots
Martin Mos, voorzitter van De Graafschap, wil voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles een biertje drinken met de fans van de club uit Deventer. Een ‘verzoeningsbiertje’, noemt de voorzitter van de voetbalclub uit Doetinchem het op Twitter.
De wedstrijd tussen de twee eerstedivisionisten liep in het verleden meerdere keren uit de hand. Bij de promotie-degradatiewedstrijd in 2016 werden spelers van Go Ahead Eagles op het veld aangevallen door supporters van de thuisclub. In 2018 ging het opnieuw mis. Ditmaal lieten de Deventenaren zich van hun slechte kant zien door spelers van De Graafschap in de Adelaarshorst aan te vallen op het veld.
De afgelopen ontmoeting zorgde niet voor grote problemen. Reden voor De Graafschap-voorzitter Mos de banden aan te halen.
De aankondiging wordt niet door alle supporters van De Graafschap goed ontvangen, maar daar heeft de voorzitter maling aan.
De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en De Graafschap wordt op zondag 8 maart gespeeld in Deventer en begint om 14.30 uur.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.