Jong Go Ahead Eagles mede door gemiste strafschop Gino Bosz ook tegen NEC onderuit

Gino Bosz
Gino Bosz © Orange Pictures
Jong Go Ahead Eagles heeft ook het thuisduel tegen NEC verloren. In Wesepe was de ploeg uit Nijmegen met 3-1 te sterk.
Gino Bosz had de thuisploeg na twintig minuten op voorsprong moeten zetten, maar miste een strafschaop. Na een klein half uur kwam NEC op voorsprong. Daar schoot Tom Overtoom wel raak vanaf elf meter. Direct na rust werd het 0-2, maar een paar minuten later was de spanning terug door een eigen doelpunt van NEC-speler Frank Sturing. Lang bleef het spannend, maar in blessuretijd was het klaar voor Go Ahead doordat NEC de 1-3 aantekende. In de stand blijft GA Eagles hekkensluiter met slechts één punt uit zeven duels.