nieuws

VIDEO | Oost op het Asfalt: Oerend hard de T-splitsing op

In deze aflevering van Oost op het Asfalt aandacht voor een wegpiraat die oerend hard een T-splitsing op jakkert. En er daarbij geen seconde rekening houdt met verkeer dat van rechts kan komen. Dankzij oplettendheid van de andere weggebruiker liep het maar net goed af. Al bleef die alerte automobilist hevig geschrokken achter.
Het incident speelde zich onlangs af in de buurt van Haarle, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug.

Gas terug

De bestuurder van een auto, voorzien van dashcam, rijdt vanaf de N35 over de Veldhuisweg richting de Raamsweg. "Hier kom ik dus van rechts", blikt hij terug. "Maar daar dacht deze automobilist dus blijkbaar anders over. Gelukkig zag ik net op tijd dat hij er niet over piekerde om te stoppen en kon ik dus op tijd gas terugnemen."
Hevig geschrokken attendeert hij de wegpiraat nog wel op diens rijgedrag. "Gelukkig klonken de tonen van mijn claxon in plaats van de sirenes van de hulpverleners."

OOST OP HET ASFALT

RTV Oost besteedt in de rubriek Oost op het Asfalt aandacht voor opmerkelijke situaties in het Overijssels verkeer. Gevaarlijke situaties, agressie onder automobilisten. Maar het mogen ook grappige, kolderieke taferelen zijn.
Zie deze pagina voor het toesturen van video's.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.