Zaaloverzicht: Play-offs bijna uit zicht voor Jolly Jumpers, Set-Up'65 begint met nederlaag

Jolly Jumpers zo goed als uitgeschakeld voor play-offs
Jolly Jumpers zo goed als uitgeschakeld voor play-offs © Orange Pictures
In de zaal staan er vanavond weer basketbal-, handbal-, volleybal- en waterpolowedstrijden op het programma. Hieronder houden we je op de hoogte van de resultaten. Blijf het bericht vernieuwen voor de laatste updates.

Jolly Jumpers lijdt vierde nederlaag op rij

De basketbalsters van Jolly Jumpers hebben de vierde nederlaag op rij geleden in de Basketball League. In Tubbergen was Loon Lions met 61-70 te sterk. Daardoor lijkt de kans op de play-offs zo goed als verkeken want de achterstand op de nummer vier Den Helder, een plek die recht geeft op de nacompetitie, is zes punten met nog drie duels te gaan.

Heren Het Ravijn verliezen

De waterpoloërs van Het Ravijn hebben zaterdagavond een thuisnederlaag geleden in de eredivisie. De ploeg uit Nijverdal, die al zeker is van de play-offs, waren niet opgewassen tegen Polar Bears. Het werd 9-14. Het verschil werd in de tweede periode gemaakt en dat gat wist de thuisploeg niet meer te dichten.
Swol 1894 niet opgewassen tegen Het Ravijn
Swol 1894 heeft in het Overijsselse onderonsje met Het Ravijn niet voor een verrassing kunnen zorgen. In Zwolle werd het 5-16 voor de bezoekers. Na de eerste periode stond het al 1-5 voor de Nijverdalse dames en die voorsprong werd gedurende de eenzijdige wedstrijd uitgebouwd. Het Ravijn is al zeker van de play-offs en Swol blijft hekkensluiter in de eredivisie.

DSVD verliest in Volendam

In de Degradatiegroep heeft DSVD de tweede wedstrijd verloren. Na het gelijkspel van vorige week tegen V&L was de ploeg uit Deurningen zaterdag niet opgewassen tegen Volendam. In Noord-Holland werd het 30-23. DSVD blijft daardoor laatste in de nacompetitie.
Volleybaldames Set-Up'65 lijden nederlaag
De volleybalsters van Set-Up'65 hebben de eerste wedstrijd van de Degradatiegroep verloren. Na een spannende wedstrijd was het bezoekende Alterno in Ootmarsum net iets te sterk. Set-Up vocht zich knap terug van een 2-0 achterstand in sets, maar moest in de beslissende vijfde set alsnog buigen voor de bezoekers.