nieuws

Zaaloverzicht: Landstede Hammers weer koploper en eerste zege Regio Zwolle in kampioensgroep

Landstede wint van Leiden
Landstede wint van Leiden © Orange Pictures
Landstede Hammers heeft het thuisduel tegen ZZ Leiden vanmiddag tot een goed einde gebracht. In Zwolle werd het na een aantrekkelijk en spannend duel 92-84.
De ploegen waren gelijkwaardig en dat zorgde na het eerste kwart voor een 23-22 tussenstand. Bij rust was het Leiden dat de voorsprong overnam: 41-45. Ook na het derde kwart was het verschil klein: 61-64, maar in de laatste tien minuten wist Landstede de winst toch naar zich toe te trekken.

Koploper

Door de zege komt de ploeg van trainer Herman van den Belt weer aan kop in de Basketball League. Het heeft 34 punten uit 20 duels. Donar staat gelijk in punten, maar speelde twee duels meer. Gisteravond verloor de ploeg uit Groningen verrassend van Feyenoord.

Eerste zege Regio Zwolle

De volleybalsters van Regio Zwolle Volleybal pakten de eerste zege in de kampioensgroep. FAST werd met 3-0 verslagen. De setstanden waren 25-23, 25-23 en 25-14. Zwolle doet door de zege de laatste plek over aan de tegenstander van vanmiddag, maar maakt zo goed als geen kans meer op een plek bij de eerste twee en daarmee de finale.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.