nieuws

Jesse Bosch tekent nieuw contract bij FC Twente

Jesse Bosch heeft woensdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij FC Twente. De 20-jarige middenvelder tekende een verbintenis tot 2022 met de optie voor nog een seizoen.
"Dat FC Twente voor langere tijd met mij verder wil geeft mij een goed gevoel en zie ik als een compliment dat het goed gaat", zegt een dolgelukkige Bosch. "Dit seizoen heb ik mijn debuut mogen maken en ik denk dat ik in korte tijd als voetballer, maar ook als persoon gegroeid ben. Je stapt toch een volwassener wereld in als jeugdspeler, waarin alles wat anders gaat."

Mooie ontwikkeling

Technisch directeur Ted van Leeuwen is eveneens content met de verlenging van Bosch. "Nadat Godfried Roemeratoe onlangs zijn nieuwe contract heeft getekend, is Jesse Bosch de volgende speler uit de eigen jeugd die toe is getreden de A-selectie. Een mooie ontwikkeling, we hebben veel vertrouwen in hen. Jesse is dit seizoen als stagiaire bij de selectie gekomen en heeft zich in een half jaar tijd op eigen kracht ontwikkeld tot een volwaardige speler van de eerste selectie", aldus Van Leeuwen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.