nieuws

Attractiepark Slagharen stelt opening uit vanwege corona-maatregelen

Achtbaan in Slagharen: Gold Rush
Achtbaan in Slagharen: Gold Rush © Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen stelt de opening voor het nieuwe seizoen vooralsnog met een week uit. In plaats van 27 maart, staat de opening nu gepland voor 3 april. "Hierin volgen wij de landelijke adviezen van het RIVM en specifiek de Veiligheidsregio IJsselland."
Dat heeft allemaal te maken met de maatregelen die zijn genomen om het coronavirus aan te pakken. "We besteden vanaf 3 april extra aandacht aan hygiëne- en desinfectieprotocollen om een gezond en veilig bezoek te garanderen, en zullen op verschillende locaties posters met hygiënemaatregelen ophangen. De nationale adviezen en richtlijnen blijven we uiteraard ook de komende periode nader volgen."
Over eventuele maatregelen ná 3 april volgen later mededelingen. Wat al wel bekend is, is dat het event Invites, dat op 12 april zou plaatsvinden, al wel wordt afgelast. "Tijdens het event staan meerdere meet & greets met influencers gepland. Het risico dat de overheid op een later moment adviseert dergelijke events ook in april te mijden blijkt een reële situatie. Hiertoe willen wij onze verantwoording nu al nemen."
Mensen die kaartjes voor het attractiepark hebben die geldig zijn tot 2 april 2020 of het event Invites, kunnen deze tot 3 januari 2021 blijven gebruiken. Een andere optie is het aankoopbedrag terugkrijgen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.