Gemeenteraden Enschede, Zwolle en Wierden geannuleerd vanwege corona

Na horeca, sportclubs en scholen doet ook de politiek de deuren helemaal dicht. Gemeente Enschede heeft de raadsvergadering van maandag afgelast. Zwolle en Wierden hebben alle raadsvergaderingen in de komende weken geannuleerd.

In de Enschedese gemeenteraad stonden vandaag onder meer de boetes voor uitkeringsgerechtigden op het programma, die de gemeente oplegde aan inwoners die zich niet aan de spelregels rondom hun uitkering hielden. Eerder zou het overleg op het gemeentehuis zonder publiek nog doorgaan. Nu blijkt het toch helemaal van de baan.

Bereikbaar per telefoon

Zwolle gelast alle raadsvergaderingen en- bijeenkomsten af die tot en met 6 april gepland stonden. De raad en griffie blijven wel bereikbaar via telefoon en e-mail. Vervangende data voor de gemeenteraadsvergaderingen zijn nog niet bekend.  

In Wierden zijn ook alle vergaderingen en geplande bijeenkomsten afgelast tot en met in ieder geval 6 april. Ook het gemeentehuis is dicht. De medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. De gemeente is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Enschede Zwolle Nieuws
Deel dit artikel: