nieuws

Wat vind jij: De toespraak van premier Rutte heeft mij vertrouwen gegeven

Wat vind jij?
Wat vind jij? © ANP / Sem van der Wal
Tijdens zijn toespraak van maandagavond wond premier Rutte er geen doekjes om. Het zal een moeilijke tijd worden vanwege het coronavirus. "Een groot deel van de bevolking zal besmet raken. Maar we laten u niet in de steek." 
Volgens Rutte gaat het maanden duren om groepsimmuniteit op te bouwen tegen het virus. "De realiteit is dat het virus onder ons is en ook de komende tijd onder ons zal blijven." De getroffen maatregelen noemde Rutte ongekend, al benadrukte hij dat hierbij deskundig advies leidend is. "De enige verstandige manier is gebruik te maken van wetenschappelijke kennis en feiten."
Hij eindigde met een oproep: "We moeten het met 17 miljoen mensen doen. Samen met 17 miljoen mensen komen we dit te boven. Let een beetje op elkaar. Ik reken op u."

Wat vond jij van de toespraak van de premier? Bood het vertrouwen in deze onrustige tijd? Of maakte het je juist angstiger voor de tijd die komen gaat? Laat het ons weten door te stemmen. En praat met ons mee, in de reacties hieronder of via Facebook.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.