nieuws

Mannen op scooter dreigen met een mes in Raalte: tas met kleding gestolen

Hier stond de auto van de man geparkeerd
Hier stond de auto van de man geparkeerd © Google Streetview
In Raalte is een man van 26 bedreigd met een mes en daarna beroofd. Dat gebeurde nadat hij een bezoek had gebracht aan een familielid. 
De man is op dinsdag 10 maart op bezoek in een huis aan De Gaarden. Hij heeft zijn auto aan de Markeweg geparkeerd. Als hij 's nachts rond 1 uur met een tas vol spullen naar zijn auto loopt, stopt een zwarte scooter naast hem. De man achterop de scooter stapt af en rukt de tas uit de hand van de man. Ook wordt de man bedreigd met een mes. De mannen op de scooter rijden er dan snel vandoor over de Markeweg. 

Tas vol kleding

De tas zat vol met kleding. Het gaan onder meer om sneakers van de merken Nordstrom, Alexander McQueen en Balenciaga. En de mannen op de scooter hebben ook jassen van de merken Dsquared en Parajumper meegenomen. 
Tekst gaat verder onder de video

Signalementen

De bestuurder van de scooter heeft een iel postuur, hij droeg een donkere jas met op de mouwen gele of witte strepen tot op de ellebogen. 
Van de passagier is iets meer bekend. 
  • Hij is tussen de 18 en 20 jaar oud
  • Is iets kleiner dan 1.70m. 
  • Hij heeft ook een iel postuur
  • Hij droeg een helm
  • Is linkhandig
  • Hij sprak accentloos Nederlands
Weet je meer over deze beroving? Is die kleding ergens te koop aangeboden? Tips zijn welkom bij de tiplijn: 0800 - 6070. Je mag de politie Raalte ook een privébericht sturen op Facebook of het tipformulier gebruiken. Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.