nieuws

UPDATE: alle vechtersbazen die werden gezocht vanwege mishandeling in Almelo zijn herkend

Voor proeflokaal België vond de vechtpartij plaats
Voor proeflokaal België vond de vechtpartij plaats © Google Streetview
Goed nieuws, de politie heeft na de uitzending van Onder de Loep waardevolle informatie gekregen over drie vechtersbazen die in het centrum van Almelo betrokken waren bij een vechtpartij. Daarbij raakte een 38-jarige man uit het Gelderse Huissen zwaar gewond. Hij werd wakker in het ziekenhuis met drie breuken in zijn schedel, een hersenbloeding en een gebroken jukbeen. 
Voor de ruzie, die in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 november vorig jaar plaatsvond, heeft de politie eerder al twee verdachten opgepakt. Het gaat om een man van 18 en een man van 19 uit Almelo. Maar volgens de politie waren er zeker vijf mensen bij de vechtpartij betrokken. 

Woordenwisseling

Die nacht is de man uit Huissen samen met een man uit Almelo in de stad. Rond tien over vier lopen ze in de buurt van De Skihut. Er ontstaat een woordenwisseling met een man met een rood vlak op zijn jas. De man uit Huissen roept wat terug en loopt daarna verder. 
Maar ter hoogte van proeflokaal België gaat het mis. De man uit Huissen ziet dezelfde man die hij ook bij De Skihut had gezien. Die komt agressief op hem af gelopen. Hij krijgt van hem een vuistslag tegen zijn hoofd en gaat daardoor tegen de vlakte.

Door groep van vijf mannen belaagd

Zijn maat uit Almelo wil hem beschermen, maar wordt dan ineens door een groep van vijf mannen belaagd. Ook hij wordt geslagen en geschopt, totdat de politie eraan komt. Dan rent de groep weg. 
De drie mannen die nog werden gezocht zijn nu allemaal herkend, waardoor de politie verder kan met de zaak.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.