nieuws

Jumping Schröder Tubbergen uitgesteld door coronavirus

Wim Schröder
Wim Schröder © RTV Oost / Loes Wielheesen
Het coronavirus heeft ook gevolgen voor de zevende editie van Jumping Schröder Tubbergen. Het bestuur heeft unaniem besloten om het voor nu uit te stellen naar een nader te bepalen datum. 
"Wij hebben de laatste weken de ontwikkelingen rondom COVID-19 op de voet gevolgd en zijn van mening dat het onverantwoord is om in mei ons Internationale concours te organiseren. Dit niet alleen vanwege de gezondheid van de ruiters, maar zeker ook die van onze trouwe bezoekers en vrijwilligers", zegt bestuursvoorzitter Wim Schröder over het paardensportevenement dat voor 13 tot en met 17 mei op de rol stond. 

Sponsoren

"Daarnaast vinden wij het niet gepast om juist nu aan onze trouwe sponsoren financiële steun te vragen wanneer ze wellicht zelf alle zeilen bij moeten bijzetten tijdens deze zware tijden”, aldus Schröder, die samen met zijn broers Ben en Gerco verantwoordelijk is voor de organisatie.
Het bestuur sluit zeker niet uit dat er later dit jaar alsnog een concours komt. Of dit een wat kleiner event zal worden waarbij de focus ligt op de landelijke en nationale rubrieken is nog onduidelijk. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.