nieuws

Bornse vrouw (80) overleden aan gevolgen coronavirus

Bornse vrouw (80) overleden aan gevolgen coronavirus
Bornse vrouw (80) overleden aan gevolgen coronavirus © iStock
Een 80-jarige inwoonster van de gemeente Borne is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Ze overleed gisteren. Dat meldt de gemeente Borne op haar website. Ze is de zevende overledene in Overijssel bij wie een besmetting met het virus vaststaat.
Burgemeester Jan Pierik heeft de familie van de vrouw gecondoleerd. Ze overleed in het ziekenhuis na een kort ziekbed. Pierik: "De familie heeft mij nadrukkelijk gevraagd iedereen op het hart te drukken hoe belangrijk het is dat de afstandsregels door iedereen in acht worden genomen!"

Zwartewaterland zwaar getroffen

Drie van de zeven Overijsselaars die overleden na een coronabesmetting komen uit Zwartewaterland. Bij nog eens twee overledenen uit die gemeente bestaat een vermoeden van een besmetting, maar is die (nog) niet aangetoond. De andere geregistreerde sterfgevallen door corona betroffen een patiënten uit Glanerbrug, Ootmarsum en Deventer.
Burgemeester Bilder van Zwartewaterland geeft aan dat Hasselt een zware tijd doormaakt en dat het nog niet voorbij is. Een aantal mensen dat er besmet is verkeert nog in zorgwekkende toestand. Volgens de burgervader is in de gemeente ongerustheid, met name in de kern Hasselt.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.