nieuws

Vrijdag extra Oosttribune op TV Oost en Facebook

Bert van Losser, Jan van Staa en Tijmen van Wissing
Bert van Losser, Jan van Staa en Tijmen van Wissing © RTV Oost
De Oosttribune is vrijdag weer even terug op TV Oost. De reguliere uitzendingen van het voetbalpraatprogramma zijn de afgelopen weken komen te vervallen, omdat er vanwege de coronacrisis niet wordt gevoetbald.
Vrijdag bespreken Bert van Losser, Jan van Staa en Tijmen van Wissing juist wat de gevolgen van de virusuitbraak zijn voor de voetbalclubs in Overijssel. Vanwege de coronamaatregelen praat Jan mee vanuit zijn eigen huiskamer, terwijl Bert en Tijmen in de studio voldoende afstand houden.
De uitzending is vrijdag om 17.30 uur live te zien op TV Oost en onze Facebookpagina. Heb je een vragen voor de heren? Je kunt ze doorgeven door een mailtje te sturen naar sport@rtvoost.nl.

Podcast

En je kunt nu alvast luisteren naar een nieuwe aflevering van de podcast van de Oosttribune. De sportverslaggevers van RTV Oost bespreken daarin ook de stand van zaken in de Overijsselse voetbalwereld tijdens de coronacrisis. Via apps als Apple PodcastsSpotify en Stitcher kun je luisteren naar #31: "Begin jullie al te missen".
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.