FC Twente zegt aflopende contracten Gonzalo Garcia en Peet Bijen op

In navolging van Go Ahead Eagles heeft ook FC Twente de aflopende contracten formeel opgezegd. Dat geldt onder andere voor Gonzalo Garcia en Peet Bijen.

Medewerkers met aflopende contracten moeten volgens de CAO voor 1 april te horen krijgen wat er gaat gebeuren. Overigens zegt het opzeggen van de contracten niet dat Garcia en Bijen ook daadwerkelijk vertrekken uit Enschede. Ze kunnen nog met de club in gesprek over een nieuwe verbintenis.

Meer aflopende contracten

Er zijn bij Twente nog veel meer spelers met een aflopend contract. Dat zijn Wout Brama, Aitor Cantalapiedra, Emil Berggeen, Javier Espinosa, Haris Vuckic, Tim Hölscher, Xandro Schenk, Paul Verhaegh, Ramiz Zerrouki, Jeffrey de Lange en de huurlingen Noa Lang, Oriol Busquets, Joel Latibeaudiere, Giovanni Troupée, Rafik Zekhnini, Calvin Verdonk en José Matos. Het gaat bij hen echter om het eerste contract en daarom hoeft er geen ontslag te worden aangevraagd. Verdonk wordt gehuurd van Feyenoord en die club liet gisteren al weten zijn contract op te zeggen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: