Incidenten rond coffeeshop Enschede nog niet voorbij; na kogelbrief en inbraak ook bedreiging

De eigenaar van coffeeshop De Molen in Enschede is na een reeks inbraakpogingen, een inbraak in zijn huis èn het bezorgen van een kogelbrief bij de coffeeshop nu ook nog eens bedreigd.

De familie vermoedt dat de daders hen voor anderen aanzien en zeggen niet te weten waar dit allemaal vandaan komt. Ook de politie houdt er in het onderzoek rekening mee dat de coffeeshophouder slachtoffer kan zijn van verkeerde informatie bij criminelen.

tekst gaat verder onder de video

De reeks incidenten moet zo snel mogelijk stoppen en daarom vraagt de politie opnieuw aandacht voor de zaak. Wie meer weet of een aanwijzing heeft -hoe klein ook- wordt met klem verzocht die informatie te delen.

Anoniem blijven

Er wordt in deze zaak rekening mee gehouden dat mensen niet met naam en toenaam willen tippen. Om de incidenten te stoppen is informatie belangrijk en dat kan ook anoniem worden doorgegeven. 

Meld Misdaad Anoniem is ook echt anoniem! Als je wel iets weet, maar niet wil dat je naam en nummer bekend worden of dat is te herleiden dat de informatie van jou komt, dan is Meld Misdaad Anoniem een goed alternatief. Hier wordt alleen niet naar 1 persoon herleidbare informatie doorgegeven en wordt ook de anonimiteit van de tipgever gegarandeerd.

- Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000

- Anoniem tippen op internet kan via deze link

Tip de politie

- Bel meteen de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer)

- Stuur de politie Enschede een privébericht op Facebook

- Gebruik het tipformulier van de politie

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: