nieuws

Zoek het Ei 2020: op zoek naar de muzikale eieren!

Een tweede paasdag zonder Zoek het Ei, dat is wel heel erg saai... Nu we niet met z'n allen massaal buiten naar eieren kunnen zoeken heeft RTV Oost de tiende editie van Zoek het Ei aangepast, want we verstoppen de eieren in de muziek op Radio Oost. Dit jaar gaan we eieren zoeken vanuit je luie stoel.
Hoor je maandag 13 april tussen 10.00 en 17.00 uur een kakelende kip tijdens een nummer? bel dan zo snel mogelijk naar de radiostudio 074 - 2 456 665. Heb je het goed gehoord? Dan mag je een slinger geven aan ons speciale Zoek het Ei - rad van fortuin. En daarmee zijn natuurlijk fantastische prijzen te winnen. 

PRIJZEN

Hoor je een kip, bel dan snel naar 074 - 2456 665 en draai aan het rad van fortuin. Deze prijzen kun je winnen:
Hangstoel Sturdy Egg
Jouw eigen ei-stoel om thuis of in je tuin lekker in weg te kruipen. Het ziet er naar uit dat je nog wel een poosje thuis blijft, maar met deze prachtige stoel van Plaggenmarsch Tuinmeubelen uit Hardenberg wordt dat een stuk aangenamer.
Hangstoel Sturdy Egg
Hangstoel Sturdy Egg © Plaggenmarsch Tuinmeubelen
Fashion Gift Box Shop & Lunch
Met de Fashion Giftbox van Roetgerink Mode en Schoenen, combineer je fashion & food in één geweldige shopping experience. Combineer een middagje shoppen met een heerlijke lunch, er komt echt weer een tijd dat de horeca weer open gaat. In de feestelijk verpakte box vind je:
- een á la carte lunch voor twee personen bij Brasserie R-1854, inclusief een consumptie naar keuze
- een Roetgerink ModeCheque t.w.v. 50,-
- een flesje heerlijke Italiaanse Prosecco.
Fashion Giftbox shop & lunch
Fashion Giftbox shop & lunch © Roetgerink Mode & Schoenen
DAB+ radio
De radio is je beste vriend in deze crisistijden. Nooit meer gekraak en geruis. Met deze DAB+ radio luister je voortaan digitaal naar Radio Oost. De ingebouwde wekker maakt je wakker met het kraakheldere radiogeluid en in slaap vallen doe je met de timerfunctie. Er zijn er maar liefst 2 te winnen.
DAB+ radio
DAB+ radio © RTV Oost

Twee hoofdkussens
Met deze hoofdkussens van Bos Bedden ben je verzekerd van een heerlijke nacht slapen. Belangrijk, want goed slapen zorgt voor minder rimpels, minder kans op overgewicht en een beter geheugen. Dus hop, vroeg uit de veren en naar Radio Oost luisteren om het ei te vinden.
Hoofdkussens
Hoofdkussens © Bos Bedden
Meubelcheque
Komen de muren al op je af? Maak het thuis extra gezellig, dat heb je verdiend. Met deze meubelcheque t.w.v. 150 euro van GSM Wonen in Rijssen kun je leuke accessoires, kussens of een nieuwe lamp kopen. Gun je huis een opfrisbeurt!
GSM Wonen
GSM Wonen © GSM Wonen

Grastrimmer

Is het gras bij je buren altijd groener, mooier en strakker? Dat is voorgoed verleden tijd als jij ons rad van fortuin op de juiste plek laat stoppen. Met deze grastrimmer van Mansier Tuinmachines ontkomt geen enkele grasspriet meer aan een maaibeurt en steel je de show met jouw strakke gazon. Je hebt er nu meer tijd voor dan ooit!
Grastrimmer
Grastrimmer © Mansier Tuinmachines

Blijf Thuis in Overijssel - chocoladereep

Lekker thuis naar Radio Oost luisteren, wat zou het heerlijk zijn als je daar een heerlijk stuk chocolade bij zou kunnen eten. Laat ons rad van fortuin stoppen op één van die geweldige chocoladerepen van Tony's Chocolonely. In ons rad zitten er maar liefst 7, jammie!
Blijf Thuis in Overijssel - chocoladereep
Blijf Thuis in Overijssel - chocoladereep © RTV Oost
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.