nieuws

Hoe steun jij jouw lokale ondernemer?

Eten
Eten © RTV Oost
Door de coronamaatregelen van het kabinet zitten sommige lokale ondernemers nu zonder werk. Maar, Rutte benadrukt regelmatig dat hij het prachtig vindt hoe veerkrachtig zij omgaan met deze situatie. Veel lokale ondernemers bedenken namelijk manieren om nu toch geld te verdienen. 
Ben of ken jij een lokale ondernemer die nu op een andere manier geld verdient dan normaal? Bijvoorbeeld een restaurant dat nu eten bezorgt of laat afhalen, een tuinder die de bloemen aan straat verkoopt of een boer die groente- of vleespakketten verkoopt? Kortom, initiatieven waarmee Overijsselaars de lokale ondernemers kunnen steunen. Zet ze dan in het onderstaande kaartje.
Je mag ons ook appen met je initiatief. Dan zorgen wij dat het op de kaart verschijnt. Dat kan naar het nummer 06 - 57 03 33 33.

Hoe voeg je een punt toe?

Op onderstaand kaartje kun je je initiatief aanmelden. Klik op 'voeg punt toe' en klik vervolgens op de kaart waar jouw lokale initiatief zit. Doe je dit via de app? Gebruik dan twee vingers om op de kaart te navigeren. Als je een punt hebt geselecteerd, vul dan de vragen in. Het duurt maar een minuutje!
Lukt het niet een punt toe te voegen? Klik dan hier
Let op: om spam te voorkomen kun je niet meer dan één initiatief per minuut toevoegen. Anders krijg je een foutmelding.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.