nieuws

Zeg dag tegen corona! RTV Oost vliegt morgen met drone over Tubbergen

Drone / drones
Drone / drones © RTV Oost / Emiel Geerding
Nadat RTV Oost vandaag met een drone over Rijssen is gevlogen om steunbetuigingen tijdens de crisis te filmen, is het morgen de beurt aan Tubbergen. Wil jij jouw steun betuigen? Meld jouw idee dan aan! We vliegen tussen tien en twaalf uur 's ochtends over Tubbergen.
Met de drone filmen we mensen die een boodschap voor familie, vrienden of hulpverleners hebben. Maak een mooie tekening met stoepkrijt, schrijf een boodschap in een weiland, voetbalveld of park voor alle thuiswerkende mensen of doe een dansje om zorgverleners op te vrolijken in deze drukke tijden. Je kan ook zwaaien en applaudisseren, zolang het goed te zien is vanuit de lucht.
De komende tijd laten we iedere dag weten waar we de volgende dag naar toe gaan. Vanwege de vliegvergunningen willen we je vragen aan de rand van het dorp of in een park te gaan staan, dan weten we zeker dat we jouw idee kunnen filmen. Het is natuurlijk wel belangrijk om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. 

Overspoeld!

De afgelopen dagen zijn we overspoeld met prachtige steunbetuigingen. Fantastisch! Door de grote hoeveelheid aanmeldingen kunnen we helaas niet beloven dat we bij iedereen langskomen, daar vragen we jullie begrip voor. Maar om toch alle creatieve steunbetuigingen te laten zien, stuur foto’s en video’s van je actie naar drone@rtvoost.nl.
Mail jouw initiatief naar drone@rtvoost.nl of vul onderstaand formulier in. Als je een mail stuurt: geef daarin aan wat, voor wie, wanneer en waar je dat gaat doen. Stuur ook contactgegevens mee, zodat we je eventueel kunnen bellen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.