nieuws

Zeg dag tegen corona! RTV Oost vloog vandaag over Tubbergen

Kinderen in Tubbergen schreven een boodschap voor de juffen en meesters
Kinderen in Tubbergen schreven een boodschap voor de juffen en meesters © RTV Oost
RTV Oost vliegt elke dag met een drone over een dorp in Overijssel om steunbetuigingen in de coronacrisis te filmen. Vandaag vlogen we boven Tubbergen en wat waren er weer mooie boodschappen voor zorgverleners, meester en juffen en opa's en oma's! Kijk hieronder wat we allemaal tegenkwamen.
Mensen schreven berichten op straat met stoepkrijt, er werden veel duimen opgestoken en er werd ontzettend veel gezwaaid. Hartverwarmend!  
Tekst loopt door onder de video
Zeg dag tegen corona! RTV Oost vloog over Tubbergen
We kregen zelfs zo veel aanmeldingen van leuke initiatieven binnen, dat we niet overal met de drone langs konden komen. Daar vragen we jullie begrip voor. 
Bekijk hieronder de fotocollage

Bathmen

Maandag gaan we in Bathmen de lucht in. Iedereen kan zich aanmelden met leuke initiatieven. Maai een hart in de wei, leg een tekst met strobalen of teken met verf of stoepkrijt. Aan wie heb jij een boodschap?
Mail jouw initiatief naar drone@rtvoost.nl of vul onderstaand formulier in. Als je een mail stuurt: geef daarin aan wat, voor wie, wanneer en waar je dat gaat doen. Stuur ook contactgegevens mee, zodat we je eventueel kunnen bellen. Let op: dit gaat dus om maandag. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.