nieuws

Zeg dag tegen corona! RTV Oost vliegt morgen met drone over Denekamp

Drone
Drone © RTV Oost/Wouter de Wilde
RTV Oost vliegt elke dag met een drone over een dorp in Overijssel om steunbetuigingen in de coronacrisis te filmen. Woensdag is het de beurt aan Denekamp. Wil jij jouw steun betuigen? Meld dan jouw idee aan! We vliegen woensdag tussen negen en twaalf uur ‘s ochtends over Denekamp. 
Met de drone filmen we mensen die een boodschap hebben voor familie, vrienden of hulpverleners. Maak een mooie tekening met stoepkrijt, schrijf een boodschap in een weiland, voetbalveld of park voor alle thuiswerkende mensen of doe een dansje om zorgverleners op te vrolijken in deze drukke tijden. Je kan ook zwaaien en applaudisseren, zolang het goed te zien is vanuit de lucht.
De komende tijd laten we iedere dag weten waar we de volgende dag naartoe gaan. Vanwege de vliegvergunningen willen we je vragen aan de rand van het dorp of in een park te gaan staan, dan weten we zeker dat we jouw idee kunnen filmen. 

Anderhalve meter

In het enthousiasme wordt er nog wel een vergeten dat iedereen anderhalve meter afstand moet houden. Heb je een initiatief met de hele buurt, collega’s of vrienden? Top! Maar blijf afstand houden van elkaar. Dat geldt ook voor kinderen. Houd je aan de RIVM-richtlijnen.

Overspoeld!

De afgelopen dagen zijn we overspoeld met prachtige steunbetuigingen. Fantastisch! Door de grote hoeveelheid aanmeldingen kunnen we helaas niet beloven dat we bij iedereen langskomen, daar vragen we jullie begrip voor. Maar om toch alle creatieve steunbetuigingen te laten zien, stuur foto’s en video’s van je actie naar drone@rtvoost.nl.
Wat moet je doen om jouw actie aan te melden? Mail jouw initiatief naar drone@rtvoost.nl of vul onderstaand formulier in. Als je een mail stuurt: geef daarin aan wat, voor wie, wanneer en waar je dat gaat doen. Stuur ook contactgegevens mee, zodat we je eventueel kunnen bellen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.