nieuws

Zeg dag tegen corona! Bathmen maakte deze prachtige steunbetuigingen

Elke doordeweekse dag vliegt RTV Oost met een drone over een dorp in Overijssel om hartverwarmende steunbetuigingen in deze coronacrisis te filmen. Vandaag was Bathmen aan de beurt. Er kwamen weer veel mooie berichten binnen voor ouderen die het nu moeilijker hebben dan ooit, zorgverleners die keihard moeten werken of 'gewoon' voor alle Nederlanders. Want iedereen kan nu wel een beetje extra steun gebruiken.
Kinderen schreven de kleurrijkste berichten met stoepkrijt, er werd een gigantisch hart in het weiland gemaaid en de vlag van Bathmen hing er op verschillende plekken mooi bij. Bekijk de onderstaande video voor alle berichten die we gespot hebben.
Zeg dag tegen corona! Vandaag vlogen we over Bathmen
Omdat we zo ontzettend veel reacties hebben gekregen, was het onmogelijk om elk initiatief te filmen. Maar foto's van alle creaties mogen altijd gemaild worden naar drone@rtvoost.nl. Deze foto's kregen we vandaag binnen vanuit Bathmen:

Hellendoorn

Morgen gaan we in Hellendoorn de lucht in. Iedereen uit het dorp kan zich aanmelden met leuke initiatieven. Heb je bijvoorbeeld een weiland? Maai een enorm hart, schrijf een bericht met strobalen of misschien heb je zelf wel een veel beter idee. Laat het ons weten. Ook stoepkrijtacties en spandoeken zijn natuurlijk van harte welkom!
Mail jouw initiatief naar drone@rtvoost.nl of vul onderstaand formulier in. Als je een mail stuurt: geef daarin aan wat, voor wie, wanneer en waar je dat gaat doen. Stuur ook contactgegevens mee, zodat we je eventueel kunnen bellen. Let op: dit gaat dus om dinsdag. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.