nieuws

Zeg dag tegen corona! RTV Oost vliegt morgen met drone in Raalte

Zeg dag tegen Corona!
Zeg dag tegen Corona! © RTV Oost/ Emiel Geerding
RTV Oost vliegt elke dag met een drone in Overijssel om steunbetuigingen in de coronacrisis te filmen. Donderdag is het de beurt aan Raalte. Wil jij jouw steun betuigen? Meld dan jouw idee aan! We vliegen donderdag tussen negen en twaalf uur ‘s ochtends in Raalte. 
Met de drone filmen we mensen die een boodschap hebben voor familie, vrienden of hulpverleners. Maak een mooie tekening met stoepkrijt, schrijf een boodschap in een weiland, voetbalveld of park voor alle thuiswerkende mensen of doe een dansje om zorgverleners op te vrolijken in deze drukke tijden. Je kan ook zwaaien en applaudisseren, zolang het goed te zien is vanuit de lucht.
De komende tijd laten we iedere dag weten waar we de volgende dag naar toe gaan. Vanwege de vliegvergunningen willen we je vragen aan de rand van de stad, het dorp of in een park te gaan staan, dan weten we zeker dat we jouw idee kunnen filmen. 

Anderhalve meter

In alle enthousiasme wordt er nog wel eens vergeten dat iedereen anderhalve meter afstand moet houden. Heb je een initiatief met de hele buurt, collega’s of vrienden? Top! Maar blijf afstand houden van elkaar. Dat geldt ook voor kinderen. 

Overspoeld!

De afgelopen dagen zijn we overspoeld met prachtige steunbetuigingen. Fantastisch! Door de grote hoeveelheid aanmeldingen kunnen we helaas niet beloven dat we bij iedereen langskomen, daar vragen we jullie begrip voor. Maar om toch alle creatieve steunbetuigingen te laten zien, stuur foto’s en video’s van je actie naar drone@rtvoost.nl. 
Mail jouw initiatief naar drone@rtvoost.nl of vul onderstaand formulier in. Als je een mail stuurt: geef daarin aan wat, voor wie, wanneer en waar je dat gaat doen. Stuur ook contactgegevens mee, zodat we je eventueel kunnen bellen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.