nieuws

Bingo! Speel thuis mee met De Grote Oosttribune Bingoshow van RTV Oost

De Grote Oosttribune Bingoshow
De Grote Oosttribune Bingoshow © RTV Oost
Komen de muren op je af? Heb je alle legpuzzels gemaakt? Ben je wel klaar met Netflix? Doe dan zaterdag 18 april om 20.30 uur mee met De Grote Oosttribune Bingoshow. Bert van Losser, Tijmen van Wissing, Jan van Staa en Bas Nijhuis bezorgen je een vrolijke avond met ouderwets bingoplezier. We spelen 5 rondes en meedoen is gratis. Laat de bingoballen maar rollen, thuis zitten was nog nooit zo leuk! 

Online meespelen

Je kunt nú heel eenvoudig je unieke bingokaarten aanvragen. Klik hier! De kaarten worden direct per e-mail toegestuurd. Meespelen kan op je laptop, pc, tablet of smartphone.

Uitzending

Je ziet De Grote Oosttribune Bingoshow op Facebook en op TV Oost van 20.30 uur tot 22.00 uur. Bert van Losser en Tijmen van Wissing maken er een gezellige avond van, praten over van alles en nog wat, behalve over voetbal. Tenminste, als dat lukt… Jan van Staa draait aan de bingomolen en scheidsrechter Bas Nijhuis houdt de touwtjes strak in handen en controleert de bingo’s. Ook Helligen Hendrik is de quarantaine beu en speelt een potje bingo mee.

Prijzen

We spelen vijf bingorondes, en elke ronde zijn er mooie prijzen te winnen. 
Ronde 1
Fashion Giftbox Roetgerink Mode & Schoenen
Fashion Giftbox Roetgerink Mode & Schoenen © Roetgerink Mode & Schoenen
Een volle kaart in ronde 1 geeft recht op een Fashion Giftbox Shop & Lunch van Roetgerink Mode & Schoenen t.w.v. €65,-. Deze box bevat een Roetgerink ModeCheque t.w.v. 50,- en á la carte lunch, inclusief consumptie naar keuze, bij Brasserie R-1854. Verpakt in een mooie luxe cadeaubox met een flesje heerlijk Italiaanse prosecco.
Een rijtje, horizontaal, verticaal of diagonaal, geeft recht op een Fashion Giftbox Shop & Bite van Roetgerink Mode & Schoenen t.w.v. €25,-.  Deze box bevat een Roetgerink ModeCheque t.w.v. 25,- en een tapasplankje voor twee personen bij Brasserie R-1854 inclusief glas wijn.
Let op: in verband met het coronavirus kan er op dit moment geen gebruik worden gemaakt van het arrangement bij Brasserie R-1854. Beide cheques zijn een jaar na uitgifte geldig. 
Ronde 2
Saré Thermen & Beauty
Saré Thermen & Beauty © Saré Thermen en Beauty
Een volle kaart in ronde 2 geeft recht op een wellness-arrangement voor 2 personen bij Saré Thermen & Beauty in Oldenzaal, waar je lekker een hele dag gaat ontspannen. Het arrangement bestaat uit: Sauna-entree voor 2 personen, koffie of thee bij ontvangst, lunchplankje of daghap, keuze uit 25 minuten ontspanningsmassage, gelaatsmassage of creambath. 
Let op: in verband met het coronavirus is Saré in ieder geval tot 28 april gesloten. De cheques zijn echter t/m 22 december 2020 geldig.
Bos bloemen
Bos bloemen © RTV Oost / Mirjam van Dijk
Een rijtje, horizontaal, verticaal of diagonaal, geeft recht op een prachtige bos bloemen van Tuincentrum Heerdink in Geesteren. Bloemen houden van mensen, vrolijk je huis op met zo'n prachtige bos bloemen. Je kunt er nu meer van genieten dan ooit.
Ronde 3
Diner voor 2
Diner voor 2 © RTV Oost / Mirjam van Dijk
Een volle kaart in ronde 3 geeft recht op een diner voor 2 personen t.w.v. €100,- bij Gasterij 't Losse Hoes in Holten. In de keuken wordt met liefde en trots gekookt. En natuurlijk wordt er uitsluitend met verse en eerlijke producten gewerkt. U kunt bij Hotel / Gasterij ’t Losse Hoes terecht voor een varkenshaasje tot een culinaire 6-gangen proeverij met bijpassende wijnen. Dat wordt met volle teugen genieten!
Een lekkere taart
Een lekkere taart © Bakkerij Van der Most
Een rijtje, horizontaal, verticaal of diagonaal, geeft recht op een heerlijk taart van Bakkerij Van der Most. Bij Van der Most werken ze uitsluitend met grondstoffen van de allerbeste kwaliteit en bij voorkeur van lokale leveranciers. Je krijgt dus een heerlijk streekproduct.
Ronde 4
Hangstoel
Hangstoel © Tuincentrum Borghuis
Een volle kaart in ronde 4 geeft recht op een prachtige hangstoel t.w.v. €249,- van Tuincentrum Borghuis. Met deze heerlijke Panama hangstoel kom je de quarantaine in je tuin of op je balkon wel door. Deze blikvanger is voorzien van een dik en comfortabel loungekussen. Relax!
Een rijtje, horizontaal, verticaal of diagonaal, geeft recht op een cadeaubon van €25,- van Tuincentrum Borghuis. Het buitenleven begint bij Borghuis! Je vindt er alles voor je huis en tuin. Planten en potten om je tuin op te fleuren, barbecues, tuingereedschap en moderne tuinmeubelen voor extra lange zomeravonden.
Ronde 5
Kies zelf je hoofdprijs
Kies zelf je hoofdprijs © RTV Oost
In de allerlaatste ronde van De Grote Oosttribune Bingoshow spelen we alleen voor de volle kaart en daar hoort natuurlijk een hele bijzondere prijs bij... Heb jij als eerste een volle bingokaart, dan mag je zelf je prijs kiezen:
1. Een voetbalwedstrijd tegen het RTV Oost sterrenteam
of
2. Een gezellige bingo-avond door de mannen van De Oosttribune in een verzorgingshuis van jouw keuze
Extra prijs Zoom-spelers
Koelkast
Koelkast © Thijs Stoel
Speel je mee via Zoom, dan maak je kans op een extra prijs. Na bingoronde 5 loten we uit alle Zoom-spelers een winnaar. Ben jij de gelukkige, dan zit je nooit meer zonder koud bier en goed gekoelde hapjes. Jij wint dan namelijk deze mooie koelkast t.w.v. €225,- van Thijs Stoel uit Wezep! Deze koelkast heeft een inhoud van 122 liter en is met zijn A+ label superzuinig. 
Deelname aan De Grote Oosttribune Bingoshow is gratis. RTV Oost gebruikt de gegevens van deelnemers volgens ons privacystatement alleen voor de prijsafhandeling. Voor Zoom-spelers is daarnaast ook het privacystatement van Zoom van toepassing.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.