nieuws

Docenten laten op ludieke wijze weten dat ze hun leerlingen missen: 'Zonder jou is er niks an'

Docenten van het Meander College Zwolle
Docenten van het Meander College Zwolle © Meander College Zwolle
De scholen zijn nu bijna een maand gesloten en de docenten beginnen langzamerhand hun leerlingen te missen. Ze maken daarom vrolijke video's om die boodschap naar hun pupillen over te brengen.
Twee muziekdocenten van het Zwolse Meander College klommen in de pen en schreven het nummer: 'Zonder jou is er niks an'. 
Het Erasmus, een middelbare school in Almelo, deelde een video van hoe de docenten zich thuis vermaken. Ze stimuleren leerlingen om gezond, optimistisch en vrolijk te blijven. 
Of wat dacht je van dit swingende nummer van de docenten van CBS De Wendakker in Zwolle? In dit vrolijke nummer wordt zelfs gerapt! De leerkrachten laten weten dat ze de leerlingen missen en dat ze het maar een saaie bedoening vinden.
Ook de docenten van SO Het Mozaïek in Almelo, een school voor speciaal onderwijs, hebben een boodschap voor hun leerlingen: 
Hebben de docenten of leerlingen van jouw school ook een mooie video gemaakt? App het ons en dan zie je 'm hier terug! Je kan ons bereiken op 06 - 57 03 33 33.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.