nieuws

Bingo! Speel thuis mee met De Grote Oosttribune Bingoshow van RTV Oost

De Grote Oosttribune Bingoshow
De Grote Oosttribune Bingoshow © RTV Oost
Komen de muren op je af? Heb je alle legpuzzels gemaakt? Ben je wel klaar met Netflix? Doe dan zaterdag 18 april mee met De Grote Oosttribune Bingoshow. Bert van Losser, Tijmen van Wissing, Jan van Staa en Bas Nijhuis bezorgen je een vrolijke avond met ouderwets bingoplezier. Laat de bingoballen maar rollen, thuis zitten was nog nooit zo leuk!

De Grote Oosttribune Bingoshow

Je ziet De Grote Oosttribune Bingoshow op Facebook en op TV Oost vanaf 20.30 uur. Bert van Losser en Tijmen van Wissing maken er een gezellige avond van, praten over van alles en nog wat, behalve over voetbal. Tenminste, als dat lukt… Jan van Staa draait aan de bingomolen en scheidsrechter Bas Nijhuis houdt de touwtjes strak in handen en controleert de bingo’s. Ook Helligen Hendrik is de quarantaine beu en speelt een potje bingo mee.

Meespelen

Iedereen kan meedoen. Op de website van RTV Oost kun je heel eenvoudig je unieke bingokaarten aanvragen, waarmee je online kunt meespelen. Alle informatie en de spelregels lees je op www.rtvoost.nl/bingo.

In beeld meespelen live op TV Oost

Live in beeld meespelen? Dat kan met de gratis applicatie Zoom. Meld je aan via dit formulier en je ontvangt dan een half uur voor de uitzending een link om via Zoom mee te spelen. In beeld spelen via Zoom kan via je laptop, pc of tablet. Wanneer je via je smartphone ‘Zoomt’ heb je een extra apparaat/scherm (tablet, laptop, pc) nodig om je online bingokaart op te tonen. (Op je smartphone kun je geen 2 schermen naast elkaar openen).

Prijzen

We spelen 5 bingorondes en elke ronde zijn er fantastische prijzen te winnen. Een overzicht van de prijzen vind je op www.rtvoost.nl/bingo.
De Grote Oosttribune Bingoshow zie je zaterdagavond 18 april om 20.30 uur op TV Oost en op de Facebook-pagina’s van RTV Oost en RTV Oost Sport.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.