nieuws

Wat vind jij: De aanleg van het nieuwe 5G-netwerk moet tijdelijk stoppen

Wat vind jij: De aanleg van het nieuwe 5G-netwerk moet tijdelijk stoppen
Wat vind jij: De aanleg van het nieuwe 5G-netwerk moet tijdelijk stoppen © Eigen foto
Afgelopen dagen werden in heel Nederland veel zendmasten in brand gestoken. De autoriteiten denken dat dit te maken heeft met de scepsis die er bij sommigen heerst over het 5G-netwerk, die in de toekomst uitgerold zal worden. 
Niet alleen in Nederland werden afgelopen week zendmasten bestookt, maar ook in Groot-Brittannië moesten veel zendmasten eraan geloven. 5G-activisten zijn bevreesd over de straling die vrijkomt, waarbij volgens hen de kans op gezondheidsklachten aannemelijk is. Het RIVM en toezichthouder Agentschap Telecom hebben reeds aangegeven dat uit onderzoek blijkt dat de straling onder de Europese normen blijft en dat er geen wetenschappelijk verband is met schadelijke ziektes. 
De 5G-netwerken worden ook door complotdenkers gelinkt aan het coronavirus, maar die theorieën worden door het Kennisplatform Elektromagnetische Velden naar het rijk der fabelen verwezen en afgedaan als 'klinkklare onzin', aldus NOS

Wat vind jij? Moet er meer onderzoek gedaan worden naar mogelijk schadelijke stralingen via het 5G-netwerk? Stem op onze stelling en praat met ons mee, hieronder in de reacties.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.