nieuws

Zeg dag tegen corona! Onze drone filmde deze hartverwarmende steunbetuigingen in Olst

Prachtig stoepkrijtschilderij van Bo en Meys
Prachtig stoepkrijtschilderij van Bo en Meys © Eelco Bruggeman
Elke doordeweekse dag vliegt RTV Oost met een drone over een dorp in Overijssel om hartverwarmende steunbetuigingen in deze coronacrisis te filmen. Vandaag was Olst aan de beurt. Er kwamen weer veel mooie berichten binnen voor dierbaren die gemist worden, hardwerkende zorgverleners of 'gewoon' voor iedereen. Want heel Nederland kan nu wel een beetje extra steun gebruiken.
Een schilderij van stoepkrijt, mooie berichten aan opa's en oma's en verjaardagsgroetjes. Olst liet zich tijdens onze drone-vlucht van zijn beste kant zien. Bekijk de onderstaande video voor alle berichten die we gespot hebben.
Olst maakte hartverwarmende steunbetuigingen voor vrienden en familie
Omdat we zo veel reacties via de mail krijgen, is het voor ons onmogelijk om elk initiatief te filmen. Maar foto's van alle creaties zijn altijd welkom en mogen gemaild worden naar drone@rtvoost.nl. Deze foto's kregen we vandaag binnen vanuit Olst:

Genemuiden

Morgen gaan we voor de laatste keer in Genemuiden de lucht in. Iedereen uit het dorp kan zich aanmelden met leuke initiatieven. Heb je bijvoorbeeld een weiland? Maai een enorm hart, schrijf een bericht met strobalen of misschien heb je zelf wel een veel beter idee. Laat het ons weten. Ook stoepkrijtacties en spandoeken zijn natuurlijk van harte welkom!
Mail jouw initiatief naar drone@rtvoost.nl of vul onderstaand formulier in. Als je een mail stuurt: geef daarin aan wat, voor wie, wanneer en waar je dat gaat doen. Stuur ook contactgegevens mee, zodat we je eventueel kunnen bellen. Let op: dit gaat dus om dinsdag. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.