nieuws

We zeggen dag tegen corona en tegen onze drone: de allerlaatste vlucht over Genemuiden

Deze Genemuidenaars zijn trots op de zorgverleners
Deze Genemuidenaars zijn trots op de zorgverleners © RTV Oost
Vandaag vloog RTV Oost voor de laatste keer met de drone om steunbetuigingen te filmen in deze coronacrisis. We sloten af in de Kop van Overijssel, namelijk Genemuiden. We kwamen weer veel mooie berichten tegen. Voor opa's en oma's die gemist worden, de hardwerkende zorgverleners of 'gewoon' voor iedereen. Want heel Nederland kan nu wel een beetje extra steun gebruiken.
De gemeente Zwartewaterland wordt hard getroffen door het coronavirus en daarom hadden de inwoners van Genemuiden extra hun best gedaan. Zo zagen we creatieve vrachtwagenchauffeurs, mooie kunstwerken van stoepkrijt en zwaaiende inwoners. Bekijk de onderstaande video voor alles wat we vandaag tegenkwamen. 
Bedankt Genemuiden! Voor deze prachtige steunbetuigingen

Hebben we je gemist?

We willen iedereen bedanken voor alle mooie en hartverwarmende initiatieven die we de afgelopen twee weken mochten filmen. De provincie Overijssel heeft zich weer van haar beste kant laten zien.
De komende drie dagen zie je elke dag een compilatie van onze beelden. Maakte jij iets moois voor iemand en hebben wij het gemist? Stuur dan alsnog je video of foto naar drone@rtvoost.nl en misschien zie je dan jouw steunbetuiging terug in de compilatie.
Vandaag is het 75 jaar geleden dat Genemuiden werd bevrijd. Ook daar werd bij stilgestaan
Vandaag is het 75 jaar geleden dat Genemuiden werd bevrijd. Ook daar werd bij stilgestaan © Antoinette Jager
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.